Széchenyi páláyzat 2020

Szolgáltatásaink

Pályázatfigyelés

Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a pályázati kiírásokat, felkutatja a pályázati forrásokat. Ezzel párhuzamosan naprakészen tájékoztatja Önt a projekt elképzeléseinek megfelelő aktuális pályázatokról.

Pályázati tanácsadás

Konkrét projektötletek részletes kidolgozásával segítjük Partnereinket. Közös megbeszélés alkalmával egyeztetjük az elképzeléseket, feltérképezzük az előzetes esélyeket.

Pályázatírás, összeállítás

A rendelkezésünkre bocsátott információk alapján, valamint a szükséges dokumentumok beszerzését követően a teljes pályázati anyagot elkészítjük, a pályázati formanyomtatványokat kitöltjük, és határidőre benyújtjuk azokat.

Közbeszerzési eljárások előkészítése, lebonyolítása

Tapasztalattal rendelkezünk a magyar KBT szerinti egyszerű közbeszerzési eljárás, valamint a PRAG nemzetközi közbeszerzési eljárások lebonyolításában a kiírástól a szerződéskötésig. Vállaljuk dokumentumok előkészítését, az eljárás felügyeletét.

Projekt menedzsment

Partnereink számára minden szükséges szakmai segítséget megadunk ahhoz, hogy eleget tehessenek monitoring adatszolgáltatási kötelezettségüknek. A partner jelzése és igénye esetén segítséget nyújtunk az utólagos ellenőrzések folyamatai során.

Kiegészítő tevékenységek:

Rendezvényszervezés

Vállaljuk nyertes pályázati programok kísérő rendezvényeinek szervezését, dokumentálását az igényeknek megfelelően. Egyéb rendezvények, workshopok, konferenciák, projektmegbeszélések, munkamegbeszélések szervezése, lebonyolítása terén is segítünk partnereinknek.

Reklám tevékenység

Pályázatokkal kapcsolatos reklám felületek, újságok, folyóiratok, webes megjelenés tervezésében történő segítségnyújtás, arculattervezés is munkánk része.

Kiadványok, prospektusok készítése

Pályázati programok lebonyolítása során kiadványok, prospektusok szerkesztése, készítése a pályázó elképzeléseinek megfelelő formában.

Tanulmányok, kutatások készítése

Vállaljuk megvalósíthatósági tanulmányok, felmérések, helyzetelemzések készítését nagy tapasztalattal és szakmai kapcsolatrendszerünk bevonásával.

E-tanácsadói tevékenység

IKSZT programok megvalósítása - képzések lebonyolítása az elektronikus bankolás, adóbevallás, internethasználat, ügyfélkapu használat, irodai alkalmazások területén.

Üzleti tervek, cash-flow kimutatások készítése

Partnereink számára teljes körű üzleti tervet és cash-flow kimutatást állítunk össze, mellyel befektetőket szerezhet elképzeléseihez. A tervezés és megvalósítás során korábbi tapasztalatainkra alapozva törekszünk a legideálisabb megoldásra.