Széchenyi páláyzat 2020

Cégünkről

Cégünk törekvése a kezdetektől fogva, hogy a vállalkozásokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket segítsük abban, hogy pályázatok, közbeszerzési eljárások révén újabb bevételi forráshoz, tőkéhez jussanak.

Elsősorban pályázati tanácsadással, pályázatírással, közbeszerzési eljárások előkészítésével és bonyolításával, üzletviteli tanácsadással, üzleti-pénzügyi tervezéssel foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk Zalaegerszegen és a térségben található partnereinkre, ugyanakkor az egész ország területéről várjuk együttműködni kívánó, egyedi ötletekkel rendelkező ügyfeleinket. Vállalkozások, önkormányzatok, közhasznú és nonprofit szervezetek számára egyaránt kínáljuk szolgáltatásainkat.

Önökkel együtt dolgozunk azért, hogy új munkahelyek létesülhessenek, kiemelkedő üzleti elképzelések valósuljanak meg a jövő generációja, mindannyiunk javára.

Szolgáltatásaink között megtalál a pályázatokhoz, projekt menedzsmenthez kapcsolódó kiegészítő tevékenységeket, lehetőséget is.

Célunk, hogy hatékony, precíz, eredményes munkával, erőfeszítéseinkkel hozzájáruljunk ügyfeleink fejlődéséhez. Mindemellett törekszünk arra, hogy a jó kapcsolatot Partnereinkkel a projektek zárása után is fenntartsuk. Így szakértelmünk segítségével mind több elképzelés valósulhat meg a jövőben.

Pozitív tapasztalataink, az elnyert támogatások kapcsán érzett közös öröm, a megújuló források felkutatása napról napra új kihívások megoldására ösztönöz bennünket.

Éljen a lehetőséggel, válasszuk ki együtt a legjobb megoldást!

további szolgáltatásaink Szolgáltatásainkból:

Pályázatfigyelés
Projekt menedzsment
Tanulmányok, kutatások készítése
Pályázati tanácsadás
Rendezvényszervezés
E-tanácsadói tevékenység
Pályázatírás
Reklám tevékenység
Üzleti tervek és cashflow készítése
Közbeszerzési eljárások lebonyolítása
Kiadványok, prospektusok szerkesztése