Széchenyi páláyzat 2020
 
 
 

Elnyert támogatások összege: 4.079.037.132,- HUF
Az így létrejött új munkahelyek száma: 28 referenciáink

további szolgáltatásaink Szolgáltatásainkból:

Pályázatfigyelés
Projekt menedzsment
Tanulmányok, kutatások készítése
Pályázati tanácsadás
Rendezvényszervezés
E-tanácsadói tevékenység
Pályázatírás
Reklám tevékenység
Üzleti tervek és cashflow készítése
Közbeszerzési eljárások lebonyolítása
Kiadványok, prospektusok szerkesztése

további vélemények Rólunk mondták:

"Az egész csapat munkáját nagyon köszönöm! Minden esetben a legfelkészültebben érkeztek és a legszélesebb körű tájékoztatást nyújtják amit csak köszönni tudok Nekik! Örülök, hogy az Ügyfelük lehetek! Természetesen mindig örömmel és büszkén mondom, hogy az ügyfelük vagyok és szívesen ajánlom mindenki számára a Céget!!"

Bucsák Kata jegyző

"A Cég munkatársai szakmailag felkészültek. Segítőkészek (pályázatírás), együttműködőek (projekt menedzsment), figyelmesek, pontosak (határidőre történő munkavégzés), friss információkkal (pályázat figyelés) rendelkezők. Munkájukkal segítik a szervezetek lehetőségeinek kiaknázását, működésük hatékonyabbá tételét. Csak megköszönni tudom, önzetlen segítségüket. - Laczik Géza, Zalaegerszegi Becsali-Tungsram LSE Elnök"

Zalaegerszegi Becsali-Tungsram Lakóterületi Sportegyesület

tovább Társadalmi felelősségvállalás:

Zalaegerszeg...

A Zalaegerszegen és környékén élő, illetve tartózkodó személyek magas szintű mentőellátásának biztosítása érdekében az RF Consulting Kft. támogatásban részesítette a Zalaegerszeg Mentőállomásért Alapítványt.

Magyar Vöröskereszt...

Cégünk elkötelezett támogatója a Magyar Vöröskeresztnek. Úgy gondoljuk, a saját vérünk a legnemesebb adomány, melyet rászorulók számára felajánlhatunk. Lehetőségeinkhez mérten anyagilag is hozzájárulunk e nemes szervezet támogatásához.